آموزش زبان انگلیسی آنلاین فرالن
5/5 - (1 امتیاز)

میهمانی یادبود رابین ویلیامز با حضور ستارگان هالیوودی

ماه گذشته در کمال بهت و حیرت رسانه‌های بین‌المللی خبر رسید، رابین ویلیامزاسطوره‌ی فیلم‌های روان‌شناسانه پس از بیماری افسردگی جان خود را گرفته است. اعضای خانواده و دوستان بازیگر «انجمن شاعران مرده» شب گذشته در سالن «کوران» سان‌فرانسیسکو گرد هم جمع شدند و به این هنرپیشه‌ی برجسته ادای احترام کردند. «بیلی کریستال» و «ووپی گلدبرگ» از جمله صدها میهمانی بودند که در این مراسم خصوصی حضور پیدا کردند. از دیگر چهره‌های هنری حاضر در این مراسم یادبود می‌توان به «بن استیلر»، «کریستین تیلور»، «بتی میدلر»، «جورج لوکاس»، «دنی دویتو»، «سارا میشل گلار»، «گاس ون سنت»، «جف بریجز» و «ادی ایزارد» اشاره کرد.

جسد ویلیامز 63 ساله در خانه‌اش واقع در کالیفرنیا پیدا شد. پلیس علت درگذشت این بازیگر اسکاری را خفگی اعلام کرد و یک روز پس از آن مشخص شد او خود را به دار آویخته است. به گزارش بی‌.‌بی‌.سی، بازیگر «ویل هانتینگ نابغه» در چند سال اخیر از افسردگی رنج می‌برد و خود به ‌صراحت از مصرف کوکایین و الکل سخن می‌گفت. وی چند باز برای ترک مواد مخدر تلاش کرده بود.

هنرپیشه‌ی «بی‌خوابی» با اجرای نقش در مجموعه‌ی تلویزیونی «مورک غریبه» به اوج شهرت دست یافت. او همچنین برنده‌ی جایزه‌ی اسکار، گلدن گلوب و گرمی بود. فعالیت‌های ویلیامز بیشتر در سینما، تلویزیون و تئاتر بوده است. از معروف‌ترین کارهای او می‌توان به «انجمن شاعران مرده»، «به دام انداختن»، «چه رویاهایی می‌آیند»، «یک ساعت عکاسی»، «بی‌خوابی»، «پچ آدامز»، «ملوان زبل»، «مرگ دوباره»، «شاه ماهیگیر»، «هملت»، «مرد دویست ساله»، «رییس‌جمهور بعدی»، «جومانجی»، «خانم دابت فایر»، «ویل هانتینگ نابغه» و «شوالیه تاریکی برمی‌خیزد» اشاره کرد.

منبع: برنا نیوز

5/5 - (1 امتیاز)
حتما عضو کانال تلگرام و صفحه اینستاگرام سینما مدرن باشید! ما در تلگرام و اینستاگرام مطالب متفاوت تری داریم که در سایت نیست!
5/5 - (1 امتیاز)

اینستاگرام ما تلگرام ما
// //