آموزش زبان انگلیسی آنلاین فرالن
5/5 - (2 امتیاز)

«دیوید فینچر» یکی از فیلم های آلفرد هیچکاک را بازسازی می کند

289 11 - «دیوید فینچر» یکی از فیلم های آلفرد هیچکاک را بازسازی می کند

«دیوید فینچر» کارگردان آمریکایی قصد دارد؛ فیلم «غریبه در ترن» ساخته 1951 «آْلفرد هیچکاک» را با بازی «بن افلک» بازسازی کند. تیم سازنده فیلم جدید «دختر گمشده» شامل «دیوید فینچر» در مقام کارگردان، «گیلیام فلین» به عنوان فیلمنامه‌نویس و «بن افلک» در نقش بازیگر قرار است، فیلم «غریبه در ترن» محصول 1951 ساخته سینمایی آْلفرد هیچکاک کارگردان افسانه‌ای تاریخ سینما را بازسازی کنند.

«غریبه‌ها در قطار» فیلمی در سبک جنایی، دلهره‌آور و روان‌شناسانه است که بر اساس رمانی به همین نام به نویسندگی «پاتریشیاهای اسمیت» ساخته شده است و داستان فیلم نیز براساس ملاقات دو غریبه در قطاری شکل می‌گیرد که با هم تصمیم به قتل یک نفر را می‌گیرند.

کمپانی برادران «وارنر» که با فیلم «دختر گمشده» توانست به فروش 350 میلیون دلار در گیشه جهانی دست یابد، امیدوار است با فیلم جدید «فینچر» نیز بتواند موفقیت جدیدی را در گیشه کسب کند. قرار است فیلم «غریبه در ترن» مراحل فیلمبرداری خود را از اواخر سال جاری میلادی و پس از اتمام بازی «بن افلک» در فیلم «زندگی در شب» آغاز کند.

«دیوید فینچر» نیز در این فاصله قرار است، سریال «یوتوپیا» را برای شبکه 4 تلویزیون انگلیس مقابل دوربین ببرد.

منبع: ایسنا

5/5 - (2 امتیاز)
حتما عضو کانال تلگرام و صفحه اینستاگرام سینما مدرن باشید! ما در تلگرام و اینستاگرام مطالب متفاوت تری داریم که در سایت نیست!
5/5 - (2 امتیاز)

اینستاگرام ما تلگرام ما
// //