اسکات از عملکرد دولتها در مقابل بحران ویروس کرونا راضی نیست، به ویژه آن «یارو کله-نارنجی که بر ما حکومت میکند.»
«ریدلی اسکات» فیلمساز صریح و همیشه پرکار هالیوود وقتی بحث بحران جهانی کرونا مطرح باشد خویشتنداری نمیکند. کارگردان «بلید رانر» (Blade Runner) و «بیگانه» (Alien) در مصاحبهی جدیدی با ورایتی به انتقاد از عملرکرد رهبران سیاسی جهان در مواجهه با ویروس کرونا پرداخته و در یک کلام به هیچوجه از آنها راضی نیست.
اسکات در پاسخ به این پرسش که مدیریت ویروس کرونا توسط سیاسیون را چگونه میبیند میگوید: «مشخصاً این یارو کله-نارنجی که بر ما حکومت میکند یک ابله است، این طور نیست؟ [فرماندار نیویورک اندرو] کوومو هم قطعاً نامی برای خود دست و پا کرد و معروف شد.»
انتقاد اسکات تنها متوجه رهبران آمریکا نیست. او به ورایتی میگوید: «نیمی از سیاستمدارانی که بر ما حکومت میکنند احمق و نیمی دیگر مستبدند، افراد شایسته بسیار انگشتشمارند، متوجه منظورم هستید؟ هیچکس تمایلی ندارد به عرصهی سیاست وارد شود. هر کسی که یک جو عقل در سرش داشته باشد ترجیح میدهد وارد سیاست نشود.»
اسکات که در زمان وقوع جنگ جهانی دوم دو سال بیشتر نداشته پیشنهاد میدهد: «من فرزند جنگام، در سالهای وقوع جنگ، جیرهبندی وجود داشت. مردم نمیتوانستند در مصرف غذا زیادهروی کنند، برای خرید کتاب کوپنهایی داشتیم که شما را محدود میکرد. امروز هم باید چنین کاری کنند زیرا مردم مقدار زیادی خوراک تهیه میکنند و آنها را از بین میبرند.»
او اضافه میکند: «در انگلستان هم به همین ترتیب، خدای من، بوریس [جانسون]، کمی در این باره تأمل کنید، ما در حال گفتگو با آیفون هستیم، وسیلهای فوقالعاده برای پخش کوپن و محدود ساختن آنچه شما میتوانید خریداری کنید. به این ترتیب، نظم برقرار میشود. نظم و آرامش باید برقرار شود.» ساعاتی پس از انتشار مصاحبهی اسکار آزمایش کرونای جانسون، نخست وزیر بریتانیا مثبت اعلام شد.
اسکات در حال حاضر در لسآنجلس به سر میبرد و منتظر است تا مراحل تولید «آخرین دوئل» (The Last Duel) را ادامه دهد. فیلمبرداری این پروژه دو هفته قبل متوقف شد. اسکات میگوید: «فیلمبرداری پروژه پس از یک ماه در فرانسه متوقف شد و من تصمیم گرفتم که در شرایط فعلی این کار انجام شود. داستان فیلم در سال ۱۳۶۰ میلادی روی میدهد، بنابراین به فرانسهی قرون وسطا بازگشتهایم که به نظرم جذاب است. دو هفته قبل تصمیم گرفتیم که فیلمبرداری را متوقف کنیم زیرا با این وضعیت ادامهی کار حماقت است و باید صبر کنیم و ببینیم چه پیش خواهد آمد. قرار بود یک هفته بعد به ایرلند برویم و این به معنای یک وقفه بود، بنابراین با خود گفتم: «چرا همین جا کار را متوقف نکنیم و دوباره برگردیم؟»